ΑΛΕΞΙΟΥ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ - ΑΘΗΝΑ
Καθημερινά 24 ώρες κοντά σας!
info@alexioufunerals.com

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΗΔΕΙΑΣ

Στο Γραφείο Τελετών ΑΛΕΞΙΟΥ, αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε και να τελέσουμε την κάθε κηδεία με σεβασμό.Ο στόχος μας για κάθε τελετή που αναλαμβάνουμε είναι να χαρακτηρίζεται από αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό, σεβασμό, συνέπεια και εντός των οικονομικών σας δυνατοτήτων.

Αναλαμβάνουμε και οργανώνουμε τελετή θρησκευτικής κηδείας με σεβασμό στα θρησκευτικά σας ήθη και έθιμα, καθώς και πολιτικής κηδείας με σεβασμό στις επιθυμίες σας.

Η τιμή για την οργάνωση μιας τελετής κηδείας, προσδιορίζεται σύμφωνα με το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών και των προϊόντων - υλικών, όπως για παράδειγμα το είδος του φερέτρου, την ποικιλία και το μέγεθος του ανθοστολισμού, την πιθανότητα χορωδίας, επιπλέον παροχές που μπορεί να ζητήσει η οικογένεια, εαν θα χρησιμοποιηθεί νεκροφόρα απο την Ενορία στο Κοιμητήριο κλπ.

Επίσης ένας ακόμη παράγοντας που διαμορφώνει το τελικό κόστος είναι το Νεκροταφείο που θα γίνει η ταφή στην περίπτωση της θρησκευτικής κηδείας καθώς τα δικαιώματα ταφής ποικίλουν ανά Κοιμητήριο ή η μεταφορά του σορού στον ΚΑΝ Ριτσώνας στην περίπτωση της πολιτικής κηδείας. Επικοινωνώντας με το γραφείο μας, μπορείτε να έχετε τη συνολική τιμή της κηδείας ανάλογα με τις επιθυμίες σας και τον σεβαστό τρόπο οργάνωσης που σας ενδιαφέρει.

Οργάνωση Θρησκευτικής Κηδείας

Με σεβασμό στην αξία των θρησκευτικών ιεροπραξιών, αναλαμβάνουμε την οργάνωση της τελετής, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με τις οικονομικές σας δυνατότητες. Σας απαλλάσσουμε από κάθε έννοια, αναλαμβάνοντας όλες τις λεπτομέρειες, με σεβασμό, εμπιστοσύνη και αξιοπρέπεια.

 • Καθορίζουμε την ημέρα και ώρα της κηδείας.

 • Μεταφέρουμε με νεκροφόρο οχήμα τη σορό, από τον τόπο θανάτου στον ψυκτικό θάλαμο του κοιμητηρίου ή στο νεκροτομείο (σε περίπτωση νεκροψίας).

 • Φροντίζουμε για την ετοιμασία και τον καλλοπισμό της σορού.

 • Διευθετούμε κάθε γραφειοκρατική διαδικασία που αφορά την έκδοση της άδειας ταφής και των ληξιαρχικών πράξεων θανάτου.

 • Αναλαμβάνουμε τον ανθοστολισμό της εκκλησίας με όμορφες και ποιοτικές ανθοσυνθέσεις.

 • Αναγγέλουμε το γεγονός της κηδείας στις εφημερίδες που θέλετε.

 • Εκτυπώνουμε και θυροκολλούμε όπου χρειάζεστε, τα νεκρώσιμα αγγελτήρια της κηδείας.

 • Σε περιπτώσεις επαναπατρισμού, οργανώνουμε τις μεταφορές και τα διαδικαστικά.

 • Διαθέτουμε μεγάλη και ποιοτικά άριστη γκάμα ελληνικών και εισαγόμενων φερέτρων.

 • Παραγγέλνουμε και μεταφέρουμε τα άνθινα στέφανα της κηδείας.

 • Διαθέτουμε (εφόσον το επιθυμείτε) χορωδία που θα συνοδεύσει την εξόδιο λειτουργία της τελετής.

 • Καταγράφουμε τους επισκέτες και τα στεφάνια που εστάλησαν στην κηδεία, τα οποία σας παραδίδουμε με το πέρας της κηδείας.

 • Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση των ευχαριστήριων καρτών που θα αποστείλετε μετά εφόσον θέλετε.

 • Κλείνουμε το κυλικείο στα Κοιμητήρια για την κηδεία.

 • Επίσης, μπορούμε να συννενοηθούμε με εστιατόρια ή αίθουσες εκδηλώσεων αν θέλετε να δώσετε γεύμα μετά την κηδεία.

Οργάνωση Πολιτικής Κηδείας

Στο Γραφείο μας Αλεξίου Τελετές, με σεβασμό στην ελεύθερη βούληση, αναλαμβάνουμε την οργάνωση και την τέλεση της πολιτικής κηδείας, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, πριν την ταφή ή την αποτέφρωση. Το χαρακτηριστικό της πολιτικής κηδείας είναι η απουσία θρηκευτικής -οποιασδήποτε θρησκείας- πριν την ταφή ή την αποτέφρωση.

Η τελετή της πολιτικής κηδείας μπορεί να πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο ή σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, εφόσον παρέχεται απο το γραφείο μας μέσω συνεργατών. Στη χώρα μας η πολιτική κηδεία είναι καθόλα νόμιμη διαδικασία και τελετή κηδείας από το 1976.

Οι διαδικασίες της πολιτικής κηδείας γίνονται με επίκεντρο τον άνθρωπο, με απόλυτο σεβασμό και αξιοπρέπεια και είναι σχεδόν ίδιες με τις αντίστοιχες της θρησκευτικής κηδείας με εξαίρεση όλες τις θρησκευτικές λειτουργίες και έθιμα.

Η ταφή μπορεί να γίνει σε Κοιμητήριο ή να γίνει Αποτέφρωση στο ΚΑΝ Ριτσώνας.

Λοιπές Πληροφορίες

Μετά απο προσωπική συνάντηση μπορούμε να διευθετήσουμε οποιαδήποτε προτίμηση σας με απόλυτο σεβασμό και αξιοπρέπεια για την τελετή. Για εκτίμηση κόστους οργάνωσης κηδείας μπορείτε να μας καλέσετε (24 ώρες / όλη την εβδομάδα) στο τηλέφωνο του γραφείου 210-72 46 220, στο κινητό τηλέφωνο 6942-444-530 ή να μας στείλετε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας άμεσα.

Υπηρεσία
Γραφείο Tελετών ΑΛΕΞΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΑΛΕΞΙΟΥ
Εργοτίμου 7 & Πρατίνου (όπισθεν ΔΕΗ) 116-34, Παγκράτι, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 - 72 46 220
Τηλέφωνο: 210 - 72 14 315
Κινητό: 6942 444 530
Fax: 210.72.29.619
Μέλος του Σωματείου Σ.Ι.Γ.Τ.Α.
Δεχόμαστε Χρεωστικές & Πιστωτικές Κάρτες, και έως 12 δόσεις