+30.210.7246220

24ώρο / 7 ημέρες

Παρέχουμε υπεύθυνα και με επαγγελματισμό τις παρακάτω υπηρεσίες, κατανοώντας απόλυτα τη θλίψη και το πένθος που προκύπτει από την απώλεια των αγαπημένων σας προσώπων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΗΔΕΙΩΝ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΟΡΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΗΔΕΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε και οργανώνουμε με απόλυτο σεβασμό και επαγγελματισμό την τέλεση της κηδείας, καθώς και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την σορό και τα διαδικαστικά της ταφής, με σεβασμό στις θρησκευτικές πεποιθήσεις, ήθη και έθιμα.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΗΔΕΙΑΣ

Σε συνεργασία με εξειδικευμένα ανθοπωλεία οργανώνουμε και στολίζουμε την εκκλησία που θα γίνει η τελετή. Επίσης αναλαμβάνουμε την κατασκευή των στεφάνων που συνοδεύουν την ταφή.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ

Οργανώνουμε σε συνεργασία με το αντίστοιχο κυλικείο του Κοιμητηρίου ή σε οποιοδήποτε εστιατόριο ή καφετέρια της επιλογής σας, το τυπικό καφέ - κονιάκ για την οικογένεια και τους επισκέπτες που τίμησαν την νεκρώσιμη ακολουθία. Επίσης οργανώνουμε και δείπνο εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

ΤΕΛΕΣΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ

Αναλαμβάνουμε την τελετή εις την μνήμη του/της εκλιπόντος/ούσης (μνημόσυνο).

Οργανώνουμε την μνημόσυνη δέηση στο κοιμητήριο ή στην ενορία σας,  τα κόλυβα, τα κουβέρ, τον στολισμό του δίσκου, τον ανθοστολισμό εκκλησίας για το μνημόσυνο (εφόσον το επιθυμείτε), καθώς και οτιδήποτε χρειαστεί για αυτό το σημαντικό θρησκευτικό μυστήριο σε πολύ λογικές τιμές.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΟΡΩΝ

Για όσες οικογένειες επιθυμούν την ταφή του αγαπημένου τους προσώπου στον τόπο καταγωγής ή γέννησής τους, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά της σορού από και προς όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Επίσης αναλαμβάνουμε την μεταφορά της σορού στο εξωτερικό και όλες τις νόμιμες διαδικάσιες μεταφοράς.

Μέλος του Σωματείου Σ.Ι.Γ.Τ.Α.

ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΛΕΞΙΟΥ @ SOCIAL MEDIA

Δεχόμαστε Χρεωστικές / Πιστωτικές Κάρτες , έως και 12 δόσεις

COPYRIGHT ©  2018 ALEXIOU FUNERALS SA | WEB DESIGN & DEVELOPMENT BRAINART | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ